Арбузы укр

КАВУНИ

Серед степу в літню спеку,
На баштані в курені,
Пролітаючи, лелека
Дивний сон приніс мені:

Ніби зовсім недалеко -
Там, де скошені лани
Три красуні – три ласуні
Крадуть наші кавуни!

І це ж треба так заснути,
Щоб привиділись вони:
Чорноокі, повногруді…
Груди – що ті кавуни!

«Кавуни» тугі, аж пнуться.
Трішки, й репнуть на стерні!
А дівчата лиш сміються.
Ще й підморгують мені.

Вже хотів було кричати.
Задивився ж на дівчат,
А вони: «Та, годі ж спати!»
Я й забув з чого почав.

Далі вибрав найсмачніший
І не думав - не гадав,
Тій, що з трьох мені миліша
«Душу» з кавуна віддав!

Пахло медом і стернею…
Тай насняться ж такі сни!
- Що, розлігся?! Крикнув дядько.
- Марш, грузити кавуни!

ВК ХерСон


Рецензии