Твоя поява

В моїй свідомості уява
Перегорнулась назавжди,
Тому причина є - поява,
Твоя поява навіки,

Змінилось щось в мені одразу,
Устої, принципи, поняття,
Коли ми вмить одного разу
Любов розвели, як багаття,

І котрим гріємось щоночі,
Вогонь кохання навіки,
Пірнати хочу в твої очі,
І щоб тривало це віки,

С тих пір мене щось так чарує,
Мій перевтілився весь світ,
Приємно навіть, не дратує,
За день йому давати "звіт",

Не мала зовсім я уяви,
Що можна так ще полюбити,
І не для себе, для забави,
А для коханого лиш жити...


Рецензии