7. Гумореска

Якось я ремонт почав.
Від людей я добре знав,
Що замовники - хороші,
Обіцяють добрі гроші.

То ж працюю і працюю,
Не лінюсь і не сумую
Аж ось бачу я зненацька-
Йде сусідка,наче цяцька!

До сусідки молодої
Напросився - отакої!
І на каву завітав.
Відчуваю,що пропав.

А між тим працюю далі.
Вже шпалери клею в залі.
Все накреслив на папері:
Ставлю вікна,лутки,двері,

І сантехніку міняю,
І підлогу настилаю.

Схаменувся - боже милий!
То ж ремонт не в тій квартирі
Помилково ро*блю я!
Ох,голівонько моя...

Ось така халепа,дітки.
Не заходьте до сусідки...


Рецензии
Ай, да, Анатолий! Я смеюсь. Дуже добре!

Александра Фёдорова Росс   23.08.2016 11:05     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.