наостанок...

…чуєш, як дощ за вікном витанцьовує «джигу?»
ти стрибаєш разом із краплинами на карнизі,
відчиняєш вікно, пропускаєш цю музику крізь себе,
мрієш диханням весни і співає закохане серце…
відпускаєш душу за обрій, об’єднуєш мрії із Мрією
наповнюєшся променистим пробудженням Віри!..
перелічуєш усі хвилини його мовчання,
труїтиме біль усілякими запитаннями
все шукатимеш виходу сльозам печалі,
та ніяк не знаходитимеш… по якому ж то праву:
дивитимешся на небо, а падатимеш донизу?..


Рецензии
Чудово! Майстерно! А щодо "джиги" -особливо зачепило....

Артур Грей Эсквайр   17.08.2016 21:17     Заявить о нарушении
Вдячний Вам Артуре!.. Радий Вам, і Вашим словам підтримки... З повагою Віктор...

Виктор Сурженко   22.08.2016 05:37   Заявить о нарушении