Лисичка мама

ЛИСИЦЯ ВНАДИЛАСЬ В ПОДВIР`Я
I ТIЛЬКИ З КУР ЛЕТIЛО ПIР`Я
ПАТРОШИЛА,ДУШИЛА ЇХ
АЖ ОСЬ ГОСПОДАР НА ПОРIГ

ЦЕ, ЩО Ж ТО КОЇТЬСЯ У НАС
ПIР`Я ЛЕТИТЬ ЗА ПЕРЕЛАЗ
ЛИСИЦЯ ХУТКО УТЕКЛА
КУР IЗ СОБОЮ ПОТЯГЛА

ТАМ ЛИСИНЯТА ВИГЛЯДАЮТЬ
ЛИСИЦЮ З КУРАМИ ЧЕКАЮТЬ
П`ЯТЬ ЛИСИНЯТОК ПIДРОСЛИ
НЕ ПОМIЩАЮТЬСЯ В НОРI


Рецензии