Тут битвы эксТрахСэнсый

Оно шо во прошлы.
По Тэ Ны Тэ глядны ж

Я був колысь героем!
І йіхав дэ хотів.
І но вот зарэ поняв:
Эгэ! Е ж прытяжінь!

Вот зары август Конскый.
І Александр вам ныц?
То ты іды но добрэ
ДевічКу ш розоЗлы.

Ой, будэ в7 достоев:
Да я вас всіх в дыркы!
І хто ж-то гэто ходэ
Такый от по Зымні ?

1 нам бае: Гітлер.
Другый пырэчыть: жыд!
А трэтій но смыйіцьця:
Гой! Цыган жэ! Жывый!

О, Господі! Так шо ж мы
Вжэ гэтак во дурійм.
Ведь Код е всекых родов.
І кажон выймэ рыбк.

От, скажымо, е Говн бы ж.
Баран із Баранів!
Но хто ж ёго бороныть?
Ныек жэ ны Стрыльці зь.

Да. Знаем мы Огонь ведь.
Бы й штыры штыркы тьмышч.
От сёньня што такое?
Ох-ох! Дыржысь!

КваДрахт тобі легонько
Ны дасць огранічінь.
І ны засны но ночью –
У дэнь ужэ наспыш!

Раху гіруе днём 7.
Ны Сёмко. А Чытвірк.
І добрэ но в торговлі
Вылычваты барыш.

Ны чуе рытма плоскость.
І юмор йій ны в прышч.
Напрыклад, Гэліс Нэльцы
Абідаф вам стырпыть?

А мні було трэ йіхаты…
Гой, да ішэ ж куды!
До самого мінісра:
Козы рогатыйі. Матільды мэйі, Лідк.
Ну, й я в 40-й дом
Ны вэльмы тут лобыр.

Бо Місяць-то ву Стрілц?
Гордыній і надмінь ввалыть.

Так шо быз Астыр-Логій
Логічній, да, прожіць.
Колы ж поплыв Чырнобыль?
Спросы Лытвынчуків.

… ну, ладно. Ты скажы:
Баран с Тылетом бывсь?
О так і дэнь войны зложы:
На Двойцы ж Двійк лыжыть.

Актівность Сонца ныц ш.
Згоры ж вжэ вашы всі пынькы!
Со Маковеем, впырк!
Дывімось трохы вышш.

...от хто гэто? Художнік?
Чы й столяр-плотнік стыч?
Кентавр! Но от... бы гашаный.
Быз шыйі бо, бы Бык


Рецензии