Паудив рыбку, дид?

Іды ганяй чаі

У нас олімпіадкы!
Да танкы фпереді!
І всі вам новосця в жыд.
А шо ты шэ хотів б.

Йіду ж нам гонды натэ!
Бач, йісць ій сам мійністр.
О гэто пак награда
На старосці мні літ.

А в Ваську Незабудка
Влюбілася – мій світ!..
Губкы надула Гулька,
Шо мы посмів йій стіх.

Наврад лі бо нагучыш
Слыпых з глухымы сість.
І вот, такая штука: субота ж, выходный.
Усі втыкайм в корчі ш.

...ну, шо ж, то натэ ззіжтэ
Хоть парочку дульків.
Мо, выйдуть фсі зажымы.
Да й ув горшці чуць світ. 


Рецензии