Вигляда мама сина...

* * *
Виглядає мама сина із війноньки:
Він один, синочок, та іще дві доньки.

Забрали у доньки в АТО чоловіка…
Повернувсь додому, але вже каліка.

А старшої доньки відправили сина –
Хоча він у неї єдина дитина.

Дуже прикро жити, з війни виглядати,
Адже ж невідомо, чи верне до хати.

Навіть я не знаю, чи ще їх побачу,
Та усе ж надії нізащо не трачу.

Богу же молюся я щодня, щоночі…
Уже й сліз немає, виплакала очі.

Уже трісне скоро серце від розпуки,
Та щораз я звожу до Господа руки.

Я його благаю, щоб війна скінчилась,
Щоб живі були всі, щоб у мирі жилось…

 13. 08. 2016.


Рецензии