Здрастуй, школо!

Ніби вчора нам востаннє
Дзвоник сумно продзвенів
І в життя доросле, справжнє
Двері школи відчинив.
І вже старість нас стрічає,
Сивиною шле привіт,
А в душі весна буяє,
Хоч минуло тридцять літ.

  Приспів:

Здрастуй, школо. Здрастуй, ненько.
Привітай сьогодні нас.
Повернувся знов, рідненька,
Наш десятий, юний клас.

Вже не всіх ми зустрічаєм
Вчителів біля воріт,
Бо вже й друзів проводжаєм
В той чужий, далекий світ.
А життя біжить рікою,
Його бігу не спинить.
Скоро піснею дзвінкою
Дзвоник внукам продзвенить.


Рецензии