Я складаю казки, або Найважче. Блюз

Я складаю казки... Кожен вірш – наче світлая казка.
Є принцеса. Є принц. Є любов. Без любові – ніяк.
Я складаю на щастя казки. Щоб не було образи.
І щоб кожен у казці для себе знайшов добрий знак.

Є казки для дорослих жінок. Є казки для дівчаток.
Для романтиків-чоловіків – дуже  рідкісний вірш...
Я літаю, коли усвідомив щасливий початок.
А щасливе завершення прошу – чимдуж, чимскоріш.

А найважча з казок – то є казка для хворого серця...
Для жіночого серця, яке без любові болить.
Я все мрію, що віршем моїм серце хворе спасеться.
І зустріне любов у казкову щасливую мить...


Рецензии