Бува нод настр й такий

Буває іноді настрій такий
Коли згадуєш,як раніше було
З приємним сумом, і смішний
Здаєшся, бо те що пройшло

Все ще добре пам’ятаєшь
Та на мій погляд, так повинно бути
Коли згадуєш друзів і себе питаєш
Чи треба ховатись і свій голос не чути

2014


Рецензии