Як не намагалась, його я не чую

Як не намагалась, його я не чую
Моє серце більше не б’ється
І щоб не робила, я дуже сумую
За тим, що було і хай хто сміється

І доля, і ти, і всі-всі навколо
Говорять – «Майбутнє попереду!»
Та я це бачу дуже прозоро
Ніби шлюпка не пристане до берегу

Я так боялась цього дня
Того, що все ж таки він прийде
Того, що можу не почути я
Як сонце з сяйвом зійде

Того, що не помічу дива
Чи добра мені зробленого
І хоч життя – штука мінлива
Я схожа на змія втомленого

Від проблем чи від життя
Та яка взагалі різниця
Бо немає більш вороття
Тепер серце – закрита скарбниця

2014


Рецензии