Дах дамо яскрава бл скочуць...

Дахі дамоў яскрава бліскочуць,
Свеціць у цемры зоркамі шлях,
У нябёсах месяц думы варожыць,
І позірк гуляе ў мора палях.

А чорныя хвалі з белаю пенай
Смываюць бялявы, яскравы пясок,
Які невыразнай  стомай дарэмнай
Іл'ецца на дно - непатрэбны стажок.

А вецер-музыка ціхенька грае,
І дні мае хутка кудысьці плывуць,
Туды, дзе вечнае сонейка ззяе,
І цёплыя ночы з сабою завуць...


Рецензии