25. присвячую сину

МАТИ ВСІ ОБРАЗИ СТЕРПИТЬ, СИНУ.
СЛЬОЗИ, БІЛЬ ПРИДУШИТЬ ВСЕ В СОБІ.
ТІЛЬКИ ЗАЙВИХ СИВИХ, ВОЛОСИНОК
ВОНА НЕ ПОКАЖЕ ЇХ ТОБІ,
А ГОРОЮ СТАНЕ ЗА ТОБОЮ.
КРИЛАМИ ЗАКРИЄ ВІД БІДИ.
І ПОГЛАДИТЬ НІЖНОЮ РУКОЮ.
СКАЖЕ ЗЛОМУ СЕРЦЮ: “ВІДІЙДИ”.
ЛІД РОЗТАНЕ, ПОПЛИВЕ РІКОЮ
І ПЕЧАЛЬ ПОТРОХУ ВІДІЙДЕ.
СЛЬОЗИ СТАНУТЬ ЧИСТОЮ ВОДОЮ,
КОЛИ СИН ДО МАТЕРІ ПРИЙДЕ.

01.08.16р.
ОЛЯ ГОДНЯ


Рецензии