Сучасн сть

У світлі сучахних традицій,
Коли накриває зневіра.
І люди полюють у іграх,
А не як раніше, на звіра

Спілкуються більше листами
Не тими, що були в чорнилах,
Сучасними: гаджити, "мила"
І вчаться так навіть кохати.

Так хочеться кожному, знаю
Обіймів і глянуть у очі яскраві
Дивитись так ніжно. торкатись.
По спавжньму так, не в уяві.

За руку ходити, сміятись.
Відчути, як вітер шепоче.
Я знаю, природа нас кличе,
Давайте до неї вертатись!
4.08.2016
(с) #ЮдженЛович


Рецензии