Чекання i бiль

            
Розлюбити  тебе я невзмозі,
А забути - сил не вистачає,
Отак сяду заплакана на порозі
І дивлюсь, як ніч селом блукає.


А побачу тебе і… здається,
Що в одну мить все життя сплива
Серце стугонить у грудях,б’ється,
А з вуст і не зірвуться слова...

Та вірю однак, що полюбиш мене
І мовчу,бо коханню судилося вмерти…
Печаль знову на груди мені упаде
Ти- вічне чекання і біль мій нестерпний.

               
                2003          


Рецензии