Соскучывся щось по родне

Я гондэ вдруг в селе

Тут в нас нашліся 20 родічэй.
Із Казахстана навыть гондычкы.
А вы хотілы й, шоб быз помпочкы шч?
Ны рыба ж і ны мяск:
На стыке ЗойДійЯк сь.

І вот страніцы в драных сволочый:
Ё, Пэ3к мы жэ гондэ добрынькый!
І шо, мы ж будымо знаёмытысь.
Бо дусту мало вжрамш.

Ны снылось нам шэ й сёні ось такэ:
Ны заворачвають ны волКі зь вам
А ны надёжного помочНічка
На нічКу сь дрэнь Козе й.

І шо робы с такымы Говнамы?
Ведь но Луна ва в7 віновная.
А не і кармачка дастойная
Атку2-та влад прэ фш.

Ну, ны заріжэ сволотьте
Любімый навыть неньк,
Шо надто тожэ ведьм
Схыба дэ в Дыржыне.

Врагі чы человеку дэ
Домашні ув попэй:
Плодітесь! Размножайтесь, чэрть!
А мы вас потым в емк…

Дывывсь на фотографій ексь
Тут во я у сыбэ.
Да й, думаю: сестре,
Мо, шо вдруг трэ.

Ны пышэ ж вжэ казашка: це,
Наверна, братк, да лекарей.
Бо ж юмор “погранічнік” взьмэ
Й в Задорнова, аджэ ж.

Такыйі звёзды вот в мынэ:
Чогось Тамаркы фсе.
І дэ ны тэньсь – тябе й ля мне
Достанэ вжэ пычэньк.

Да й вот. Вконтакте тот Андрей
Братку, шо ГалекСей,
СтаронКи сь хвайны вменьть.
Ну, сын той Томки-хреньк.

…воны ж бо ш роблять фоткы лепш,
Чым я во вам тут здесь.
Дэ розум ув марцёв сфой е.
И нет запрета гадость геть.


Рецензии