Не повернеться з вирiю

Не поверну…Щастя не вимрію…
Згасла надія остання ясна…
Прилетять журавлі та не вернеться з вирію
наша з тобою весна.


Сади відбуяють … Засохнуть і квіти…
Без тебе холодні зими пройдуть …
Наші з тобою не народяться діти,
Долі інші вдалечінь  поведуть…


Не поверну… Щастя не вимрію…
Бо такого, як ти не знайти…
З журавлями весна не повернеться з вирію,
А у серці моїм буде вічно цвісти.

                2009


Рецензии