Не встигнути не втекти

Не встигнути і не втекти
Від ковдри на очах
Що чорніша за ніч
Важча за янгола на моїх плечах
***
А зорі були одягнуті в гарне плаття
Газові велетні, чудернацькі сузір’я
Розвели космічне багаття
і палахкотіли в свідомості
***
Не встигнути за ним
На трамвай, де місця зайняті астероїдом важким
Ти там де мій не існуючий дім
Просвічений маяком морським
***
Завірюхи в мозку пройшли останній шлях
Розірвали легені атмосферним тиском
Екзистенційна шахова партія і то мій «шах»
І оракули моєї особистої планети волають закритим писком

Березень 2015 р.


Рецензии