Танго. Не залишай мене на завтра

Не залишай мене на завтра...
Мені потрібні вже сьогодні
Твоїх очей пекуча ватра,
Твоїх слухняних вуст безодня.

Вже відклади усе важливе,
вже відміни все другорядне.
І будь зі мною. Некваплива.
Нікому більше не підвладна.

А завтра... На думки про завтра
не витрачатиму наш вечір.
Про завтра думати на варто,
коли твої цілую плечі...

******

Натхнена поезіями Миклоша Форми)) -
Відповідь на твоє "танго до завтра"

Моїх очей пекуча ватра,
твоїх бажань шалене сяйво...
Немає завтра чи учора,
І думати про це не варто.

Твої шаленства та бажання
до мене, нене, линуть стрімко,
І я палаю, так палаю...
Але планета я – не зірка.

Лише вогонь твого кохання
їством своїм я відбиваю.
Так, сяю я від тебе, сонце,
але свого вогню не маю.

Цілуй мої вуста і плечі,
до завтра буду я з тобою,
а завтра, як мене покинеш,
я стану Чорною Дірою)))

Тетяна Улановська


Рецензии