Момявспискузрадникв

Моє їм’я в списку зрадників
Залізні колії гарчать у спину
Солдатська лайка б’є по скронях
Кров вулиць перетворилась на глину
***
Чому ніхто не сказав нам,
що дитинство завершується смертю?
Ніхто не сказав нам,
що нас чекає помста за минуле
***
Друже, чому так сталось?
Чому нас розпатрало кулями?
І розкидало по всім кутам?
Можливо, так вигідно богам
***
Хоча навряд, бо їм не до нас
Це вигідно потворам без облич і нації
Вони відібрали у світу дитинство
Поселились пухлиною в грудях
***
Морок затьмарив наше місто
Спотворив фігури, знищив дитячий майданчик
Тепер ти в формі ходиш строєм
А мій живий труп зранку йде на роботу

Грудень 2015 р.


Рецензии