Промерзл вулиц

Промерзлі вулиці і автобусні зупинки
Незвичний спокій великого міста
Переспілий плід буденності
І втомлений погляд таксиста
***
Я втомився не менше за нього
Біль барабанами рветься крізь очі
Не довго залишилось до першого снігу
Його уві сні бачу щоночі
***
Передчуття падіння у великому місті
Падіння в великій країні
Нам тут замало місця
Рев моторів, наче плач дитини
***
Але збирати чемодани нікуди
Коли тебе позбавили батьківщини
Малої родини
Та, що під співами моря
***
Можливо хтось, блукаючи під сонним маяком
Веселу пісню мугикаючи про себе
Зайде у теплий дім
І на хвилину згадає і про мене

Вересень 2015 р.


Рецензии