Сниг

  Сніг, сніг, сніг,
 сніг у вальсі прощальнім кружляє.
  Він, він, він,
 тихі кроки  твої  заміта.
  Ти пішла ., та й  напевно вже більше не прийдеш
 та прошу цеї ночі повік не забудь.
      п- в
  Ти згадай, ты згадай, як кохав я тебе до нестяму.
  Як в тузі пригортав наче крилами зраненый птах.
  І  скажи ти скажи,моя люба , кохана.
  що тоді тої ночі зробив я не так?



 2
  Я навіки лишусь у твоєму полоні.
 Твоїх вій ,тніжних  рук і ніким не цілованых вуст.
  Тож навіщо тоді ти мене відштовхнувши жорстоко.
 на прощання зронила -тихенько коротке-забудь
       П- в.

 3

  Замітає стежки ,й  недалеке тепер вже минуле.

 І самотню літак віднесе тебе десь за кордон.

  А мені ти  залишила лиш  свої  заметілі

 і любов що була наче дивом навіяний сон
        п-в
музыка Олега Залозного


Рецензии