Потужний прорив

Потужний прорив
Спалює атмосферу над будівлями
Смертельно небезпечний нарив
Прорвався і тепер тікає по брудним трасам
***
Тут пахне димом і вином
В місці де я зупинився
Під гуркіт пісень сповнених радості
Тутешні зустрічали день
***
Тутешні розбили усе, включаючи знання
Мені немає життя в місці без розуму
Спалахи у вікнах, де немає жильців
Не знайшлося ліків хворому
***
Усе розбилося і падає донизу
Не існувало спогадів і інших моїх життів
Примари йдуть через дим цигарки злодюжки
Не існувало і митців
***
Не було Макіавеллі, який знімав мій біль
Вмерла Айн Ренд і я збіднів
Кобейн лишив світ без нових пісень
Данте не вирве нас із пекла, бо він жадає лише Біатріче

Вересень 2015 р.


Рецензии