Вже набридло л то

Вже набридло літо
Скоріш би зиму
Щоб промерзло тіло
Загинула трава, будівлі, сонце і квіти
***
Літо загулялося вокзалами
Воно збирає усіх, хто мене колись любив
І перевозить по іншу сторону Чумацького шляху
Залишаючи цей світ ні з чим
***
Залишаючи світ з проказами і війнами
Ідіотами і самогубцями
Залишає з поетами і політиками
Сатрапами, тиранами і демократами
***
Тому краще вже завірюхи, чим таке літо
Без шовку, босих ніг і друзів
До чорта і це місто, хай гниє під сонцем
Кохає не мене, а їх
***
Ще один безглуздий рік
Ні магії, ні технічного прориву
Хай усе горить з середини
А ззовні – скоріш би зима

Липень 2015 р.


Рецензии