К нець св ту 3. В йна жорсток сть

Він розправив металеві крила
Лунали вибухи коли махав ними
Скоро здійметься третя хвиля
Нервову систему планети покидають сили
***
І пахло сіркою від гнилого тіла
І в очах блищали снайперські приціли
По венах бігла звіряча сила
Ми ховались від нього як вміли
***
Він знайшов нас усіх
Виривав черепи і вішав на шию
І мільйони було таких
І мільйони залізом плавленим розпливлися
***
Сліди лишали корені по собі
Спліталися під асфальтом в стовбури
І ми, підіймаючись на злобі
З тих коренів робили пам’ятники

Квітень 2015 р.


Рецензии