Душа

Залюблена до нестями у тебе
блукає душа в мареві снів,
шукає ті очі, мов небо,
хоч в них лиш ненависть і гнів…

Та їй те байдуже…І лине
вона крізь провалля нездійснених мрій…
Їй лиш би любові твоєї краплину
й побачити злет чорних вій.

В довгих пошуках плаче душа,
Та, ковтаючи сльози,знову шукає
Стомиться, відпочине і знов вируша
Отак в терновім світі і блукає…

                2003


Рецензии