Dreamers they never learn

Dreamers they never learn,
Gather behind the turn.
Put on a long repeat
Life's going - hit by hit!

So? What the question is -
Karma, show me striptease!
There – inside my head
Roads without end,

Pavements star-crossed with sins
It's kind of desease.
People, take your popcorn -
Dreamers will never learn!


Рецензии