Що тобi сниться...

Що тобі сниться, Миколаїв, у ночі
Стрункі, напевно, в в тихій гавані фрегати,
Або сталеві броненосьці – трубачі,
З яких творили революції гармати

Невжеж  так і залишеться у сні
Міцної верфі мрія старовинна
Ходжу бульварами і віриться мені
Що слава та вернутися повинна.

Підуть в моря новітні кораблі
Не знайдеш краще міста на землі.


Рецензии