Усмiхнена байкерша

Вона чарівна і струнка,
тендітна, ніби соломинка.
Волосся пишне, мов ріка
стіка на плечі з-під косинки.
Під нею кінь, немов вогонь,
та не пристало їй боятись.
Сама гаряча, тільки тронь…
Тому і любить усміхатись.

09.08.2016


Рецензии