малювалося...

…із тугою та сумом блукаючого вітру
зіллявся смак полинового дурману…
сльози неба торкнулися до уст моря квітів,
немов шепталися про Вічне
недоступні уяви мовчазного мандрівника, 
що десь у леговищі свого лігва
шалів сліпою гіркотою трави, пахощами цвіту 
росяними краплинками –
він малював дивовижним світ…
у змішаному танці кольорів райдуги 
сп’янілий погляд сонця
сіяв на світ золотавим піском…


Рецензии