Нежитт здатн н чн вулиц

Нежиттєздатні нічні вулиці
Пустка третьої ночі
Шпилі церков і крамниці
Очі твої
***
Смертельно зранені нутрощі
Пастка слова «завтра»
Моя сила в простоті
Твоя слабкість – правда
***
Я не геній, але звичайний ідіот
Сволочний хуліган, що народився не в свій час
Духовний бомж, псевдопатріот
Моя бомба настигне вас
***
Якщо ви не втечете завчасно
Викинете із голови можливість мого буття
Тікай, курво! Не настане завтра
Моє страждання – твоє життя
***
Це не має ні логіки, ні сенсу
Безсмертна відокремленість слів
Просто відсутність думок
Просто безмовне знищення
***
Я не перший хто народився саме з цими словами
Я не перший, хто зникне з ними ж
Ви віддаєтесь лише тілами
А я усією душею пру вперед
***
Не залишилось більше віри в цю ніч
Безхребетний звір, що виє на місяць
Пройду дорогою пліч-о-пліч
Зі смертельно хворим дідом-долею
***
Все стирає ранок
Що є прірвою світів
Сума моїх житів, перевищує рахунок
Що складає суму слів
Наступає ранок


Рецензии