Лови мiй подих свiтлий янгол мiй...

Лови мій подих світлий янгол мій,
З вуст випий всю мою любов...
На порятунок більш нема надій -
Так дотик твій хвилює кров...

Так пристрасні твої тонкі вуста,
Що шкіру майже обпекли...
До ранку... вже втамуеться жага.
А завтра знову повтори...

8.08.2016


Рецензии