Украинский Гарик 205

Український Ґарик 205

За мотивами І. Губермана

В гарячій суперечці жалко
і дурника, і мудреця,
оскільки істина як палка -
завжди у неї два кінця...


Оригінал

В горячем споре равно жалко
и дурака, и мудреца,
поскольку истина как палка -
всегда имеет два конца...


Рецензии