***

Ти ще не трапилась мені, а я - тобі
Проте побачив твої контури чарівні, у ві сні
У нас на двох лише одна дорога
І погляди ,мабуть, зустрілись ...

Важаю я, що сон мене збентежив
таким глубоким спектром знайдених емоцій
Я все відчув і без очей побачив
Твій сміх, твій запах колисковий
Твій голос, голос твій, о Боже мій
мене сповнив несамовитим щастям
і десь у сердця я для себе почуття відкрив
що не знав до нині

Я знаю, ти також бачила цей сон
то ж йди  до мене
моя душа, мій космос, очі мої ...


Рецензии