***

Чудовий ліс в лютневу пору,
Коли на вітах сніг лежить.
Ми підіймаємося вгору,
Назустріч лижник нам біжить.

Навколо тиша надзвичайна!
Зимова казка у лісах!
— Подобається?
— Ну, звичайно!
I велич ця і ця краса.

А сніг летить над головою,
Вкриває нас і дерева.
Мені так гарно йти з тобою,
Йти мовчки…Зайві тут слова.

1960 р. (18 років)


Рецензии