Chce... jezeli...

CHCE...JEZELI...
 

Chce ukoic wszystkie Twoje bole,
Jezeli tylko mi na to pozwolisz,
Jezeli sie przytulisz do mnie dusza swa.
Chce by moja dusza na zawsze byla Twa.


16-02-2014

                ***

AP (wersja oryginalna)


Рецензии