Чому ж Оплот нас не радуйе на фронтi?

Читаю новини українського танкобудування – „Оплот“ перемагає російські танки на всіх ринках світу, і чомусь не відчуваю ні радості, ні гордості за нашого національного виробника чи за керівництво нашої держави…
Можливо це тому, що на моє глибоке переконання наш український супер-танк „Оплот“ повинен в першу чергу перемагати російські танки на полях Донбасу, зберігаючи численні життя наших молодих хлопців в ніким неоголошеній війні на Сході України…

06.08.2016


Рецензии