Племiннику Ванi в День Народження

Рости великий, сильний і сміливий,
Їж персики, банани, груші, сливи,
Ганяй в футбол і в озері купайся!
І з хлопцями у школі позмагайся!

Лазь на дерева, у піску гребися,
Читати і писати теж учися,
Матусі вдома завжди помагай,
За братиком молодшим доглядай.

Виховуй в собі витримку, відвагу,
Нехай щодень дає тобі наснагу!
Більш рухайся щодня, завжди в охоту,
Будь мужній і готовий до польоту!

Уважно слухай і дивись на світ,
Живи яскраво сотні тисяч літ!
Будуй вже зараз сам життя своє!
Ми тебе любим, сонечко моє!


6.08.2016 р.
м. Київ.


Рецензии