Продали. украинский язык

Продали

У колисці, малий,
Ти лежав, розпускаючи нюні,
А її продали.
Вже по неї прийшли покупці.

Журавлиного клину
Відльоту позаздри. Бо суне
Лютий холод, малий.
І забито вже цвях у руці,

Щоб нікуди ніде
Не подівся від себе самого,
І з Колиски своєї
Із сумом міг бачити те,

Як розпродаж іде
Усього, що ти маєш святого,
І почути грошей
Шарудіння паперу пусте.


Рецензии