Дiвчинка-фея та хлопчик-фей, або Ровесники

Вона – ровесниця. Цікаво з нею.
Вона така, як я. Та не така.
Дітей народжують дівчатка-феї.
Старатиметься хлопчик-фей дарма...

Та ось і все. Та ось і вся різниця.
У іншому вона – така, як я.
І бачать дзеркала подібні лиця.
Я – тінь її, ну, а вона – моя…

Ми зблизитися не робили спроби.
Ровесникам з півслова ясно все.
З самотністю нічого не поробиш.
І фею з феєм рівність не спасе...


Рецензии