За минулим не плач, не тужи...

                Сестрі:

За минулим не плач, не тужи,
Оживають думки, наші мрії,
Недарма у святої Софії,
Забажала душа: -Розкажи...

Що було, все, що буде, наш шлях,
Не з проста нам дарована доля,
Мабуть  сниться і тобІ тополя,
Бо вона теж у наших серцях...

Хто пішов, ще прийде, почекай,
Ти за них, за других помолися,
Може хтось на Землі відродився,
Тільки біль із душі відпускай...


П.В.М.        28.07.2016г.


Рецензии