Танго-Лiлея, або Залиш менi хоча б надiю

Залиш мені хоча б надiю –
тоненьку гілочку лілеї.
Любов'ю так тебе зігрію,
що ти за мить зростешся з нею.

Повір, я так кохати вмію,
що ти вже не забудеш ніжність.
Залиш мені хоча б надію –
лілеї щастя дивовижне...

Лілеї квіти не зів'януть –
я не облишу мою мрію.
З цих слів я починаю ранок:
«Залиш мені хоча б надію»...


Рецензии