Вещий сон

моя ти рідна, українська
мелодійна, така близька
ти і слово, ти і пісня
люблю тебе дуже близько.
ти і гори, ти і море
будь в душі моїй,
панове...
чи не чуєте ви звуки?
що танцюють наче руки...
і забрати хочуть вони в нас
найдорожче, кожен раз!

але ми

хоч і тихі, проте сильні
зможемо убити злиднів!
я так хочу бути часом
жити і не чути гасла
просто бути тут і зараз
і задуматись до сну
Боже як же я цього хочу!
я для тебе готов бути 
жовто синім і могутнім 
ти для мене - моя кров
будеш деревом, вином!
зберемо ми усі сили,
із Карпат до моря Криму!
переможем разом в жорсткій битві
ми єдині, дивні, стійкі!
не загарбать ворогам
дух країни козака!
смак калини на губах
чують навіть за поля!
час настав для віщіх снів.
то почуйте ж - головне:
хоч ми й дикі, хоч шалені, про те -звичні
дайте нам побути вічним!


Рецензии