тяжчоi волi за втечу немае...

…б’ється у чорне дзеркало ночі,
стукає вітер у вікна домівок,
з тиші зриває фату нареченої
сам собі врочить зустріч із нею…
байдуже ночі до горя чужого,
відчай самотньо шукає рятунку
іншого способу мабуть не знає,
ждати не хочеш від долі нічого…
слів-обіцянок замість мовчання
вимолить можна лише у Вірі!..
тяжчої волі за втечу немає…
серце коханню віддавши своє
майже не вдасться без Мрії,
і у полоні лишитись удвох…


Рецензии