Зоряна криниця

Зоряна криниця край села співає
Весело і дзвінко струменем води.
Золотавий місяць в неї заглядає,
Зіроньки умитись сходяться сюди.

     Приспів:
Криниця, криниця - срібна вода.
Душа твоя чиста, така молода.
Нап'юся твоєї живої води -
І спокій на серці, й немає біди.

Зоряна криниця всі новини знає,
Біля неї завжди люди гомонять.
Всіх вона чекає, радо зустрічає,
Кожного водою буде напувать.

Хай же наші душі стануть криницями,
Бо вони - одвічний чистоти взірець.
Будем дарувати вчинками й словами,
Мов криниця воду, теплоту сердець.


Рецензии