05, 08, 2016 послеобеденное

як быццам акунулі ў ваду. І брудную. І пратрымалі там , то , мабыць, дахалеры часу... Калі дагэтуль не ачомалась грамадства ад болю, безвыходнасьці і жаху.
Прыходзь ужо да сябе , народ мой!
Па духу вольныя мы бо ...


Рецензии