05, 08, 2016

жаданні ёсць! Жаданняў шмат. І гэта не кавалак сала, не яйка ўсмятку на сняданак і , нават, не паўлітра кавы, што выпіваю зараз я...штодзённа, з асалодаю ... Нашмат сур'ёзней мары ў мне...не знікнуць у вечнасьці , пакуль не дачакаюся я змен, пакуль не атрымаю пазітыў ад пэўнага у жыцці сваім я крэатыву. То бок , цікава мне, цікава аж да болю, як гэта там ... на Волі ...


Рецензии