Колы 1 ты на ф7 сфете,

Фсэ прыбырэш у гэршкый

Якыйся дэнь… чорть відь якыйся!
Устав – ны выспатый а ныц в чэрть.
І от ходю полужывый бы вж.
Туды, сюды, о гындэ.

І шчо то гэто вжэ здары’лось…
А!.. га-ха-ха! Открылысь Чысла ж.
7ёрка зь некая включылась.
І й от: НебТун тундр місыть.

Я вас люблю! – крычыть Тылюк мні.
О! Это так пак мні по нутРу сь!
Бо ж за Всю Русь святую мучыця,
Дывысь но, О’лех Бу’ян.

Ну, й я… ляжывся ж, мусыть, будто.
А тута на: паю ж я! Друг мой!
І до штырох годын сыдю уж.
Бо й йісты бік фсхотів мні зь.

Тут ны закынь оно шо трутню.
Такый скандал устроіць утром!
Хоть вызывай пудмогу скунсоф.
Да. У С3льцэй жылудок.

Зашла ж Луна во Девы в брушко.
І ты сма3 уж тут, как нужно,
За тым коб ныц ны гныло ф кышцы.
А то ззісы взэ кылы!

І от ламаю но тут сучЯ.
Бо, да, пейзаж ф саду Тігруні.
А ты ж і спалыш палкы ф шмаркы,
Шо во – стошныть од астмы.

І вэчор вэсь с пувдне дрымамшыс.
Бо то лі хмары, то ль смытана
Така укусна вжа ув Жабый,
Шо й сыл нымае встаты.

А ведь напора дэнь быф як бык!
Давай шагай фскрывай бісам фсэ.
І ныц ныдэ зэ й ны й воняе ш.
А дыму хоч од бабок?

Ну, й всё. Запрыся напроч.
А у обід!.. хо-хо! Фсхотіф
Ты, мо, парадк дэ навысті?
Дак там ужэ фашыстый 3ста
На танках травку шчыпляць.

Так шо я й высціравсь отлічно.
І так собі прыхорошыв всэ,
Шо про100 стопку хоть уш с Сімкы
А во, сусідьмы, вздыбь, ху, й.

А зары зномкы гонды… тіша.
І я утішаный дітьмыма зь.
І зары спаты лежу пэвно.
Бо на душі так нежно!..


Рецензии