Сколько можно...

Скільки можно працювати
отак думаю собі
ветераном праці став я
ніхто не дякував мені.

Пятьдесять та ще три роки
от який у мене стаж
працював як віл у полі
нема зиску лиш кураж.

Кожен день рік за роком
в дощь і в спеку і в мороз
чимчикую на роботу
хочь не хочеться до слез.

На Країну працював
а тепер на пана
мізерні гроші заробляв
оце і вся шана.

От якби у нас країна
та була багата
то булиб у мене гроші
і шикарна хата.

Мавби гарну я машину
мавби гарну дачу
от тоді яб наплював
на цю жизнь собачу.


Рецензии